Logo Dorpsraad Vogelwaarde
Home | Actueel | Achtergrond | in het Nieuws | Bedrijvigheid | Voor Inwoners
 
Bedrijvigheid
Blanche Design
Kinderkoor de Babbeliekes
Trimsalon Hebo
 

 

Blanche Design

Op onze zoektocht naar bedrijvigheid in Vogelwaarde komen we deze keer terecht bij Blanche Gooshouwer.

Blanche is nu zo'n vier jaar woonachtig in Vogelwaarde. Zij is ambitieus als het gaat om het uitoefenen van haar vak.
Onder de naam Blanche Design is zij oa actief als specialist in multi-media diensten. Een 4-jarige studie multi-media vormgeving is hiervoor de grondlegger geweest. Zo worden er computersystemen op maat aan bedrijven en particulieren geleverd. Een voorbeeld van een particulier project is een schitterende pimped (!!!) computer die is geleverd aan een fanatiek gamer. Daarnaast wordt hulp aan huis geboden bij soft-/hardware problemen.

Blanche is bovendien bijzonder actief op het terrein van fotografie en illustratie.
Haar interesse in deze disciplines is ontstaan na studie aan de kunstacademie in Rotterdam. De studie "mode" in al haar facetten (tekenen, kennis van stoffen, mode- en modelfotografie etc) heeft bij haar de liefde voor het "verbeelden" van de mens doen ontstaan. Dit heeft geresulteerd in het aanschaffen van de benodigde digitale fotoapparatuur, software en alles wat nodig is om mooie portretten te kunnen maken.
Zij heeft hiervoor ook een eigen studio ingericht. Ook het aloude fotoboek is, als het aan Blanche ligt, wel voor nieuwe interpretatie mogelijk.
Zelfs uitstekend gemonteerde fotoreportages met muziek zijn zonder meer op DVD te leveren.

Wat opvalt aan het bewerkte fotomateriaal van Blanche is het weelderige fantasievolle kleurgebruik waarbij "de natuur" een sterke rol krijgt toebedeeld. Dit is niet zo verwonderlijk, op de vraag wat haar inspiratiebronnen zijn antwoordt ze zonder aarzelen Barok en Jugendstill.
Het werk van de beroemde fotografe Irina Ionesco blijkt door haar hoog gewaardeerd te worden, "een vrouw die haar hele leven aan de fotografie heeft gewijd en mede door haar bezieling buitengewoon goede portretten weet te maken" aldus Blanche.

Intussen hebben al aardig wat mensen de weg naar Blanche's studio gevonden. Gezien de positieve reacties op haar werk is het duidelijk dat ze goede kwaliteit levert.
Mensen die geinteresseerd zijn in een fotoreportage zijn op afspraak altijd welkom. Zie de website: www.blanchedesign.nl
Tevens biedt Blanche de mogelijkheid om analoog materiaal om te zetten naar DVD. Denk dan aan fotoalbums, video's en dia's. Ook kan hierbij op verzoek van de klant beeldbewerking worden uitgevoerd.
Foto's laten afdrukken op een t-shirt of promotiemateriaal leveren behoort ook tot de mogelijkheden.

Het is duidelijk dat er op kerkstraat 21 flink aan de weg wordt getimmerd !
De dorpsraad wenst Blanche hierbij alle succes toe!

Namens de dorpsraad,
Paul vd Bergen.